Splendeur Limousines

Splendeur

Splendeur! Limousines gelooft in flexibiliteit. In innovatie. Het creëren van een unieke persoonlijke belevenis. Sinds de oprichting van Splendeur! Limousines in november 2013 bedienen wij de particuliere en zakelijke sector geheel naar wens van de klant zelf met een frisse en moderne visie. Uitermate geschikt voor huwelijken, gala’s, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes en zo veel meer.

Het team van Splendeur! Limousines bestaat uit jonge en hoogopgeleide personen die ook u weten te enthousiasmeren met hun fanatieke en energieke houding. Gespecialiseerd in groepen tot 35 personen kunnen wij diverse soorten luxe-vervoer voor u verzorgen. Wij denken graag mee met de klant en zullen altijd proberen de rit te personaliseren voor u alleen. Betaalbaarheid daarnaast staat hoog in het vaandel en dit is te behalen door maximale bezetting t.o.v. lagere ritprijzen. Dit proberen wij in de komende periode te optimaliseren met een nog in ontwikkeling zijnde boekingssysteem.

Boek gemakkelijk uw limousine, VIP-bus, directievervoer of sportwagen voor een all-in prijs via onze website, social media of telefoon en betaal contant, per PIN, overboeking of bitcoin. Wij opereren vanuit Tilburg en kunnen u door heel Nederland en België van dienst zijn. Geen aanvraag is te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan!

Contact

Michael de Vries

Michael de Vries
info@splendeur.nl
06-53932211