Freshcabs logo

Freshcabs Electric is een taxibedrijf wat zich onderscheid in 100% duurzaamheid. Door de inzet van 100% elektrische taxi’s heeft Freshcabs Electric het doel om de CO2 uitstoot van taxi’s tot nul te reduceren. Door te onderscheiden in kwaliteit, zakelijkheid en netheid wil Freshcabs Electric de geschikte vervoerspartner zijn voor iedere klant. Chauffeurs van Freshcabs Electric dienen altijd zichzelf in pak aan de klant te presenteren, moeten chauffeurs correct Nederlands kunnen en biedt Freshcabs Electric de mogelijkheid om op alle verschillende mogelijkheden te betalen.

Als maatschappelijke visie kijkt Freshcabs Electric graag naar personen die voldoen volgens het profiel van Freshcabs Electric als het gaat om personeel, maar zal Freshcabs Electric voornamelijk naar mensen zoeken die lastig aan een baan komen.

Naast het aanbieden van elektrische taxi’s wil Freshcabs Electric meer transparantie in de markt brengen door middel van een app welke onder de naam Freshcabs aangeboden wordt. Via deze app kan men een ritverzoek indienen waarop vervolgens chauffeurs zich kunnen inschrijven. De klant ziet dan welke chauffeurs zich op de rit hebben ingeschreven en ziet de klant direct hoeveel de rit gaat kosten, hoe de chauffeur de anderen is beoordeeld, in welke auto men opgehaald zal worden en welke chauffeur de kortste aanrijtijd heeft. 

Contact

Freshcabs logo

Naam: Johan Tange
E-mail: johan.tange@freshcabs.nl