FLOOW2

Floow

FLOOW2 World's Reset Button, is een business-to-business deelmarktplaats waar bedrijven en instellingen materieel, diensten, maar ook kennis en kunde onderling kunnen delen: (ver)huren of (ver)kopen.

We gaan van bezit naar gebruik, van eigendom naar toegang. We gaan efficiënter gebruiken wat we hebben. Dat doen we door goederen en diensten te delen, te lenen en te ruilen. Er is veel productiecapaciteit ongebruikt. Deze overvloed is verborgen. FLOOW2 maakt deze overvloed transparant en verhandelbaar tussen bedrijven in alle marktsectoren: van bouw, agri, installatietechniek en transport, tot vastgoed, dienstverlening en de gezondheidszorg.

Voor bedrijven resulteert het in zowel financieel als duurzaam voordeel. De eigenaren maken extra omzet, door ongebruikte capaciteit te verhuren. Rendement op investering verbetert. Huurders besparen kosten, ze hoeven niet te investeren in nieuw materieel of vast personeel. Door meer te doen met wat er al is, hoeven minder nieuwe dingen geproduceerd te worden. Een intensievere levensduur, betekent efficiëntere gebruik van grondstoffen en energie. Bedrijfsprocessen worden flexibeler en duurzamer.

Contact

Rob haenen

Rob Haenen
rob.haenen@floow2.com
06 46 426 698