Etemf

Etemf

Specialist in maatwerk

In 1932 begon Etemf als bescheiden speler op het gebied van elektrotechnische reparatie. In de loop der jaren werd metaalbewerking een steeds belangrijker onderdeel van de werkzaamheden en groeide Etemf uit tot een professioneel, ervaren metaalbewerker met een ijzersterke reputatie. Daarnaast is Etemf hét adres voor de aanschaf, keuring en reparatie van professioneel elektrisch gereedschap.

Opdrachtgevers
Wij kennen een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Branches waarvoor wij actief zijn variëren van kleine bedrijven tot de grootkeuken- en voedingsmiddelenindustrie, machinebouw en intern transport. Ook zijn wij de bouwsector, gemeenten en zorginstellingen van dienst. We zijn trots op onze flexibiliteit en het maatwerk dat wij leveren. Daarom gaan wij ook graag nieuwe uitdagingen aan.

Metaalbewerking
Etemf ontwikkelt en vervaardigt halffabricaten en hoogwaardige eindproducten van RVS, aluminium en staal. Een solide machinepark en vakkundige medewerkers staan garant voor zorgvuldig afgewerkte producten. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom leveren wij complete producten, zelfs als we daarvoor een beroep moeten doen op externe disciplines of materialen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om een totaalpakket van diensten en materialen te leveren. Van kleine, stijlvolle producten tot en met integrale apparatenbouw. Met onze expertise en servicegerichtheid nemen wij onze klanten de gehele zorg uit handen.

Engineering & prototyping
Bij Etemf zijn we graag vroeg in het proces betrokken. Wij denken met onze klanten mee zodat wij een optimaal product kunnen leveren. We hebben ervaring en expertise op het gebied van 3D-tekeningen en het ontwikkelen van prototypen. De wensen van de klant staan hierbij steeds centraal. Intern hebben wij korte lijnen waardoor we efficiënt kunnen werken. Dit is dan ook terug te zien in de kwaliteit van de producten en de snelheid waarmee we die we leveren.

Elektrisch gereedschap
Etemf heeft een speciale afdeling voor professioneel elektrisch gereedschap. Hier kunt u terecht voor:

  • aanschaf van gereedschap. Door onze goede relatie met diverse importeurs kunnen wij vrijwel alle merken elektrisch gereedschap leveren.
  • keuring volgens de NEN 3140 veiligheidsnorm. Na goedkeuring ontvangt u een keuringssticker en het bijbehorende keuringsrapport.
  • reparatie van alle merken gereedschap. We beschikken over een uitgebreid netwerk van importeurs met een ruime voorraad onderdelen zodat u snel weer met uw gereedschap aan de slag kunt.

Contact

BartdeJong

Bart de Jong
info@etemf.nl
06 - 20 249 596